Nudimo vam možnost podpisa VIP pogodbe za 36 do 60 mesecev, s katero si zagotovite najugodnejšo ceno HP naprave ob nakupu. Kar pa je še pomembneje, vam celotno obdobje trajanja pogodbe zagotavljamo najugodnejše cene potrošnega materiala.

Istočasno vam HP garantira največ 3% spremembo cene potrošnega materiala na letnem nivoju, ostalo razliko pri morebitni podražitvi pa krije HP. To vam tudi na dolgi rok zagotavlja zelo nizke stroške izpisa.

Za vas ni nobene posebne obveznosti, razen da nabavljate potrošni material pri nas, kar pa zagotovo ne bo problematično, saj boste imeli garantirano najnižje cene. Gre za poseben partnerski program HP, njegov glavni namen pa je nagraditi zveste stranke HP-ja in jih motivirati za uporabo originalnih tonerjev.

Še več, poleg potrošnega materiala za novo napravo, ki vam jo ponujamo, lahko pridobite enako ugodne cene potrošnega materiala še za eno napravo HP, katero že imate (če jo seveda imate). Predvsem za večje sistemske naročnike to lahko v kratkem času pomeni izjemne prihranke. Na primer, če v nekaj mesecih nabavite 10 novih naprav, pa naj bodo črnobeli ali barvni tiskalniki ali pa večnamenske naprave, si za enako število že obstoječih naprav prav tako zagotovite enako ugodne cene.

Posebno pogodbeno ceno tonerjev za nove naprave kot tudi za obstoječe, se določi ob sklenitvi pogodbe, odvisna pa je od velikosti posla, torej števila naprav in količine porabljenih tonerjev ali kartuš v pogodbenem obdobju.

Zagotovo pa gre za daleč najugodnejše cene potrošnega materiala, oziroma kot pravi preko 70 naših kupcev, ki so v letošnjem letu že podpisali VIP pogodbe, “ob tako ugodnih cenah se res ne splača kupovati neoriginalnih tonerjev, saj ob vseh težavah z njimi sploh niso več cenejši”.

NAZAJ