Celovite napredne sistemske rešitve

V sodobnem času se vedno bolj pojavlja potreba po resnično celovitih rešitvah za optimizacijo delovnih procesov, bistveno boljšemu nadzoru nad stroški, ter čim enostavnejšim upravljanjem z večjim številom tiskalniških naprav. Tudi mi smo močno zakoračili v osvajanje novih tehnologij in rešitev. S celo vrsto šolanj, izpopolnjevanj in preizkusov v praksi, smo odlično osvojili znanja na tem področju in lahko svojim strankam pomagamo in implementiramo prav vsako rešitev.
Skupni imenovalec celostnih rešitev je bistveno bolj optimizirano delo in precej nižji stroši tiskanja v celoti.

Na tem mestu vam bomo v prihodnje precej bolj nadrobno predstavili pet najpomembnejših sodobnih rešitev in sicer:

1. Analiza, pregled in načrtovanje delovnih procesov (Workflow) za prehod na elektronsko poslovanje

2. Digitalna pretvorba dokumentov, upravljanje z dokumenti in e-hramba

3. Pregled in enostavno upravljanje večih tiskalniških naprav, obračunavanje izpisov in kontrola stroškov

4. Avtomatično tiskanje in upravljanje preko interneta

5. On-line kontrola tiskalniških naprav, pregled števcev ter servisna diagnostika

Analiza, pregled in načrtovanje delovnih procesov (Workflow) za prehod na elektronsko poslovanje

Skupaj z naročnikom izdelamo popolno analizo trenutnega poslovanja in pripravimo modele, postopke in delovne procese za pretvorbo papirnih dokumentov v digitalne, pričetek upravljanja z digitalnimi dokumenti in kasneje za samo digitalno hrambo.
Natančno načrtovani postopki, ocena stanja, ocena tveganja in priprava postopkov je namreč predpogoj za izdelavo notranjih pravil, klasifikacijskega načrta, signirnega načrta ter pridobitevustreznih certifikatov Arhiva RS, ki v nadaljevanju omogoča prehod iz klasičnega papirnega, v digitalno upravljanje dokumentacije in njihovo zakonsko skladno e-hrambo.

Za bolj točne informacije v zvezi z vašimi potrebami nam lahko pošljete povpraševanje in dogovorili se bomo za neobvezen sestanek, kjer vam bomo vse še bolj podrobno predstavili.

Digitalna pretvorba dokumentov, upravljanje z dokumenti in e-hramba

Pri naročniku pregledamo naprave in ugotovimo katere so ustrezne za primeren zajem dokumentov v digitalno obliko. V kolikor ugotovimo, da takih naprav ni, predlagamo če je jih je možno ndgraditi tako, da so ustrezne, v kolikot tudi to ni možno predlagamo najprimernejše naprave za potrebe naročnika.

Dejstvo je, da za začetek vsi začnemo z najosnovnejšimi možnostmi, na primer, poskeniramo dokument in ga pošljemo po e-pošti. To je v zadnjem času postalo pravzaprav že vsakdanje opravilo, vendar pa je smiselno prestopiti na naslednji nivo…

VEČ

Upravljanje tiskalniških poslov, varno tiskanje in kontrola stroškov

Predvsem za podjetja, ki imajo večje število tiskalniških naprav je zelo pomemben boljši pregled naprav, še bolj pa kontrola dostopa do naprav in količin izpisovanja. Za primer naj navedemo, da so v družbi Sava d.d. že po šestih mesecih od implementacije sistema UniFlow sami ugotovili, da so prišli do 32% prihrankov pri stroških tiskanja. Izredno zmogljive rešitve SafeQ, SecureJet in Uniflow omogočajo natančno določitev pravil tiskanja, kar pomeni, da se da točno določiti kateri tipi tiskovin se lahko natisnejo na določeni napravi. Poleg tega pa te rešitve omogočajo natančno spremljanje izpisovanja tako po posameznih uporabnikih kot tudi po oddelkih. Na ta način se da zelo dobro določiti število upravičenih izpisov za posameznika ali oddelek, istočasno pa v vsakem trenutku ugotoviti kakšne stroške so posamezniki oz. posamezni oddelki ustvarili. In še naslednja pomembna lastnost teh rešitev je kontrola pristopa do naprav, predvsem pri večnamenskih (fotokopirnih) napravah.

VEČ

On-line kontrola tiskalniških naprav pregled števcev ter servisna diagnostika

S programsko rešitvijo E-Maintenance omogočamo popolni nadzor nad napravami, predvsem tistimi za katere imamo sklenjene vzdrževalne pogodbe. Ta rešitev avtomatično pošilja vse podatke o stanju naprave, o statusih tonerjev, rezervnih delih, zastojih in vse ostale, tako da kot vaš serviser vemo kdaj bo potrebno opraviti na primer periodični servis ali kakšen drug poseg.