Enter text: captcha

strinjam se z obdelavo osebnih podatkov

Soglašam, da Bilban d.o.o. moje osebne podatke iz te privolitve skupaj s podatki, ki jih obdeluje za namen izvajanja pogodb, ki sem jih z Bilban d.o.o. sklenil oz. za namen izvajanja ukrepov v fazi priprave na sklenitev pogodbe ter podatki, ki so in bodo nastali s komunikacijo prek elektronske pošte, komunikacijo s klicnim centrom, uporabo mobilnih in spletnih aplikacij Bilban d.o.o., uporabo profilov družbe Bilban d.o.o. na družbenih omrežjih, uporablja za oblikovanje mojega profila stranke za namen izdelave in predstavitev meni prilagojenih ponudb svojega blaga in storitev, z uporabo naslova e-pošte, SMS, MMS, potisnih sporočil, telefona ali klasične pošte.

 

Soglašam, da Bilban d.o.o. moje osebne podatke iz te privolitve uporablja za izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah) z uporabo e-pošte, SMS, MMS, potisnih sporočil, telefona in klasične pošte.

 

Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na družbo Bilban d.o.o., Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur, ali na info@bilban.si ali na telefonski številki (04) 281 50 00. Družba Bilban d.o.o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehala najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.