Hladilnik HOOVER HOCE 4T 618EX, 185 cm, E

489,00 

Šifra: 8059019035789 Kategorije: , ,

Opis

H-FRIDGE 500 je popolnoma nov Hoover hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, zasnovan v Italiji, ki se zlahka prilega vsakemu kuhinjskemu slogu. Prostostoječi hladilnik HOCE 4T 618EX se ponaša s tehnologijo Total No Frost, ki preprečuje nastajanje ledu in zmrzali ter novo tehnologijo kroženja zraka Air Care , ki zagotavlja konstanto temperaturo in nivo vlažnosti zato ohranja živila sveža dlje časa. Sistem flexy omogoča možnost prilagajanja notranjosti hladilnika za osvežitev glede na vaše potrebe, preko wi-fi povezave pa lahko z aplikacijo hOn odkrijte celoten nabor pametnih funkcij, ki vam bodo poenostavile vsakdanje življenje. Tehnologija Total No Frost preprečuje nastajanje zmrzali in ledu v zamrzovalnih predalih in na stenah ter za do 94 % zmanjša širjenje plesni in bakterij. Tehnologija Total No Air Care omogoča, da so stalna in enotna temperatura ter vlažnost zagotovljeni na vsaki polici in v vsakem kotu vašega hladilnika. Bočni zračni tok, ki prihaja iz stranskih izhodov, ohranja vaša živila sveža dlje, kamor koli v hladilniku jih postavite. Kadar koli morate na hitro ohladiti hrano in pijačo, samo aktivirajte funkcijo Super Freezing ali Super Cooling, da pospešite postopek ohlajanja in hladilnik doseže optimalno temperaturo. Velik predal z nadzorom svežine in vedno s pravo stopnjo vlažnosti Cool space plus omogoča, da bodo vaše sadje in zelenjava sveži dalj časa. Premikajte police v notranjosti in viseče predale v vratih hladilnika. Za popolno prilagodljivost shranjevanja lahko preizkusite kar do 100 različnih kombinacij notranje postavitve. Tehnologija Total No Air Care ohranja enakomerno temperaturo in vlažnost v vsakem kotičku, zato lahko živila shranite kamor koli želite. Hladilnik omogoča enostavno namestitev tečajev vrat na levo ali desno stran. Zato lahko hladilnik postavite v katero koli zasnovo kuhinje. Zakaj možnosti svojega hladilnika ne bi izkoristili do popolnosti? Prenesite aplikacijo hOn in odkrijte celoten nabor povezanih funkcij, ki vam bodo poenostavile vsakdanje življenje. Pridobite koristne nasvete in namige preko pametnega telefona in uživajte v številnih funkcijah, ki vam bodo povedale kaj imate v hladilniku in še veliko več. Z registracijo na spletni strani https://www2.hoover.si/jamstvo/ si lahko podaljšate jamstvo na skupno 5 let. Podaljšano jamstvo je promocijske narave, trajanje preverite na https://www2.hoover.si/jamstvo/pogoji/ – splošni pogoji.
Vrsta hladilnika: Prostostoječi
Barva hladilnika: Inox
Barva hladilnika dodatno: (stainless steel)
Energetski razred: E
Višina: 180 cm do 189 cm
Višina dodatno: 185 cm
Prostornina hladilnika: 200 l do 230 l
Prostornina hladilnika dodatno: 222 l
Prostornina zmrzovalnika: 101 l do 170 l
Prostornina zmrzovalnika dodatno: 119 l
Položaj zamrzovalnika: spodaj
Ledomat ali dozirnik za vodo: Brez
Letna poraba energije: 256 kWh
Glasnost: 39 dB
Dimenzije (Š x V x G): 595X1850X658 mm
Shranjevanje ob izpadu električne energije: DA
Shranjevanje ob izpadu električne energije dodatno: 10 h
Možnost menjave odpiranja vrat: DA
Možnost menjave odpiranja vrat dodatno: Smer odpiranja vrat: desno.
Zmogljivost zamrzovanja: 5,4 kg/24h
Samodejno odtajevanje: DA
Samodejno odtajevanje dodatno: Samodejno odtajanje hladilnega predela. Samodejno odtajanje zamrzovalnega predela.
Dodatne informacije: Wi-Fi povezljivost preko aplikacije hOn. LED osvetlitev notranjosti. Zvočni signal za odprta vrata.
Dodatne informacije dodatno: Tehnologija kroženja zraka Air Care. Total No Frost. Super Freezing. Super Cooling. Holidays. Sistem flexy.
Garancija v mesecih: 24
Garancija v mesecih dodatno: Možnost podaljšanega jamstva na skupno 5 let z registracijo na https://www2.hoover.si/jamstvo/ .

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.