MACBOOK AIR APPLE M1 CHIP8CCPU/7CGPU/256G

1.251,31 

Opis

Nova zmogljivost, ki naredi vse lažje.
Čip Apple M1 je popolnoma spremenil Applov najtanjši in najlažji prenosnik. Do 3,5-krat hitrejša CPE. Do 5-krat hitrejša GPE. Applova najbolj napredna tehnologija Neural Engine, ki zdaj omogoča do 9-krat hitrejše strojno učenje. Najdaljši čas delovanja baterije v MacBook Airu doslej. In zasnova brez ventilatorja, ki navdušuje s tišino. Takšna zmogljivost še nikoli ni bila tako enostavno prenosna.

Majhen čip. Velikanski korak naprej.
Tukaj je. Applov prvi čip, zasnovan posebej za Maca. V Applovem sistemu na čipu (SoC) M1, ki je opremljen z osupljivimi 16 milijardami tranzistorjev, so v enem samem majhnem čipu vgrajeni CPE, GPE, Neural Engine, V/I in še veliko več. M1 s svojo izjemno zmogljivostjo, tehnologijami po meri in učinkovito rabo energije, vodilno v panogi1, ne predstavlja zgolj naslednjega koraka za računalnike Mac — to je popolnoma druga raven.

8-jedrna CPE
Pogoltne opravila. In zgolj srka baterijo.
M1 je opremljen z najhitrejšo CPE, ki jo je Apple izdelal doslej. MacBook Air lahko s tako hitrostjo procesiranja obdela nova izjemno intenzivna opravila, kot naprimer profesionalno urejanje in igre z veliko akcije. Vendar 8-jedrna CPE na čipu M1 ni le do 3,5-krat hitrejša v primerjavi s prejšnjo generacijo2, ampak tudi uravnoteži visokozmogljiva jedra z jedri za učinkovitost, ki lahko še vedno v trenutku dokončajo vsakdanja opravila z uporabo le desetine moči.

8-jedrna GPE
Osupljivi rezultati pri delu in igri. Do 5-krat hitrejša grafika3

Celodnevno delovanje baterije

Do 18 ur delovanja baterije.
To je 6 ur več — brezplačno.4

Brez ventilatorja. Brez hrupa. Le zrak.

Do 9-krat hitreje.5 Impresivno, celo za 16-jedrni Neural Engine.
Aplikacije v MacBook Airu lahko strojno učenje uporabljajo za samodejno profesionalno retuširanje fotografij, ustvarjanje pametnih orodij, kot so čarobne paličice in zvočni filtri z natančnejšim samodejnim zaznavanjem in še mnogo več. To ni le moč možganov, ampak zmogljivost celotnega nabora tehnologij strojnega učenja.

Zmogljivost sistema macOS. Big Sur na čipu M1.
macOS Big Sur je zasnovan, da izkoristi potencial čipa M1, zato Maca s pomembnimi izboljšavami delovanja in številnimi drugimi prednostmi popolnoma preobrazi. Zmogljive posodobitve za aplikacije. Čudovit nov dizajn. Funkcije varovanja zasebnosti, ki so vodilne v panogi, in najboljša varnost v razredu. To je Applova najzmogljivejša programska oprema doslej, ki jo poganja Applova najnaprednejša strojna oprema.

Hitrost in odzivnost
Celoten sistem je zaradi skupnega delovanja čipa M1 in sistema macOS Big Sur še bolj odziven. MacBook Air se v trenutku zbudi iz spanja. Vsakdanja opravila, kot sta ogled fotografij in brskanje z brskalnikom Safari, so hitrejša. Vse tvoje najbolj marljive aplikacije pa imajo dostop do potrebne zmogljivosti.
Večja zmogljivost. Prebujena v trenutku.

Najobsežnejša zbirka aplikacij doslej
Uporabljaj zmogljive aplikacije, izdelane za M1. Rosetta 2 omogoča delovanje vseh tvojih obstoječih aplikacij. Prvič pa lahko svoje najljubše aplikacije iz iPhona in iPada uporabljaš neposredno v sistemu macOS Big Sur. Tako imaš dostop do najobsežnejše zbirke aplikacij za Mac doslej.

Prenosnik, ki zmore vse, je zdaj opremljen s pomnilnikom, ki omogoča nepredstavljivo.
Na čipu M1 je do 16 GB izjemno hitrega enotnega pomnilnika. Ta enojni nabor širokopasovnega pomnilnika z nizko zakasnitvijo omogoča aplikacijam učinkovito izmenjavo podatkov med CPE, GPE in tehnologijo Neural Engine, zato bodo vsa tvoja opravila izvedena hitro in tekoče.

Varnost
Čip M1 in sistem macOS Big Sur zagotavljata MacBook Airu napredne funkcije za zaščito varnosti in zasebnosti, ki so brez primere v svojem razredu ter skrbijo za stalno zaščito tvojega sistema in podatkov.
MacBook Air zna obdržati skrivnosti zase.

Zaslon Retina
Prisne barve za nepredstavljivo lepoto.
Čudovit 13,3-palčni zaslon Retina z ločljivostjo 2560 x 1600 slikovnih pik omogoča popolnoma nove ravni podrobnosti in pristnosti za slike.8 Besedilo je ostro in jasno. Barve so bolj živahne kot kdaj koli prej. Steklo pa se razteza neposredno do roba ohišja, zato je pogled na vse vedno popoln.

Tehnologija True Tone
Lepo ga je videti. Še prijetneje ga je gledati. MacBook Air samodejno prilagodi belo točko zaslona na barvno temperaturo tvojega okolja za bolj naravno doživetje ob gledanju.

Kamera in mikrofoni. Kot, da si tam.
Procesor slikovnih signalov čipa M1 ti pomaga, da si videti kar najlepše pri vsakem klicu FaceTime in videokonferenci. Trije vgrajeni mikrofoni poskrbijo, da drugi slišijo tvoje mnenje med klicem, narekovanjem opombe ali snemanjem glasovne beležke.

Kamera FaceTime HD
Uživaj v jasnejših in ostrejših slikah. Prikaži več podrobnosti v sencah in poudarkih. Zaznavanje obraza pa uporablja Neural Engine za prilagoditev nastavitev beline in osvetlitve za še bolj naravne kožne odtenke.

Magic Keyboard
Izvoli. Tipke so tvoje.
Ko tipkovnica omogoča izjemno tekoče tipkanje, vendar hkrati naredi še mnogo več, je to preprosto čarobno. Z novimi vnaprej programiranimi bližnjicami je dostop do uporabnih funkcij še bolj enostaven. Preklapljaj med jeziki tipkovnice, odgovori s popolnim emojijem, poišči dokumente s funkcijo Spotlight — z enim samim dotikom lahko narediš še mnogo več. Tipke z osvetlitvijo od zadaj s prostorskim senzorjem svetlobe pa ti omogočajo tipkanje v prostorih s šibko osvetlitvijo.

Touch ID
Za zaklepanje ali odklepanje MacBook Aira je dovolj že en sam dotik. S prstnim odtisom si lahko izposodiš film, kupiš aplikacijo ali odpreš stvari, kot so zaščiteni dokumenti ali nastavitve sistema, pri tem pa ti ni treba znova vnesti gesla. Pri nakupovanju v spletu s storitvijo Apple Pay pa Touch ID izpolni tvoje podatke za dostavo in plačilo računa, vendar pri tem ne deli podatkov o tvoji kartici.

Povezovanje
Polni, klepeta, pretočno predvaja dela in igra z drugimi. Zlahka.

Wi-Fi 6
Naslednja generacija omrežja Wi-Fi ni samo hitrejša, ampak omogoča tudi nadaljnje odlično delovanje MacBook Aira, tudi ko se omrežju pridruži vse več naprav.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.