Multifunkcijska naprava za večjo produktivnost doma ali v službi

Multifunkcijska naprava Multifunkcijska naprava nudi zmogljivosti več naprav v eni sami. Pogosto vključuje možnost tiskanja, skeniranja, kopiranja in pošiljanja faksov v obliki enega večnamenskega stroja. Najbolj priljubljene so med malimi in večjimi poslovnimi uporabniki, saj omogočajo hitrejšo in bolj učinkovito izvedbo administrativnih del. Poleg njihove praktičnosti pri delu so odlične tudi zato, ker nam pomagajo prihraniti prostor v naši pisarni, so cenovno ugodnejše in okoljsko bolj varčne kot nakup in uporaba več različnih naprav z enakimi funkcijami. Na tržišču obstaja veliko različnih proizvajalcev multifunkcijskih naprav, med najbolj priljubljene pa zaradi njihove izjemne kakovosti brez dvoma spadajo laserski barvni multifunkcijski tiskalniki znamk HP, Canon in Xerox.

 

Inovativna HP multifunkcijska naprava za vrhunski tisk dokumentov

 

HP multifunkcijske naprave nudijo hiter tisk izjemne kvalitete, enostavno namestitev, veliko prostora za papir ter številne dodatne priročne funkcije kot so barvni, obojestranski tisk in varnostna zaščita naprave. Z vsemi naštetimi lastnostmi vas bodo HP multifunkcijske naprave zagotovo več kot navdušile, saj so produkt svetovno znanega ameriškega podjetja za informacijsko tehnologijo, ki že desetletja razvija najsodobnejše tiskalnike in njim pripadajočo opremo. Glede na vaše potrebe vam v podjetju Bilban nudimo najem ali nakup različnih HP multifunkcijskih naprav, vse od osnovnejših klasičnih modelov s črno-belim tiskanjem do najsodobnejših laserskih barvnih multifunkcijskih tiskalnikov.

 

Prvorazredne multifunkcijske naprave Canon, ki vas bodo navdušile

 

Multifunkcijska napravaMultifunkcijske naprave Canon so zasnovane na način, da vam čim bolj olajšajo vaše delovne procese ter vam omogočijo kar najvišjo možno produktivnost na delu. Uporaba inovativnih tehnologij vam nudi hitro in preprosto izvajanje različnih pisarniških nalog, vse od tiskanja,  kopiranja in skeniranja, do shranjevanja in prenosa dokumentov. Napredno omrežje, intuitivna obdelava dokumentov in najsodobnejša programska tehnologija vam bodo zagotovile nepozabno uporabniško izkušnjo, saj boste vaše dokumente lahko upravljali hitreje, varneje in bolj učinkovito. V podjetju Bilban smo z leti trdega dela in nabiranjem izkušenj s podjetjem Canon uspeli razviti tesen poslovni sodelovalni odnos in postali tudi njihov ponosni Zlati partner, zato vam z veseljem strokovno svetujemo pri najemu ali nakupu njihovih naprav.

 

Multifunkcijske naprave Xerox s številnimi priročnimi funkcijami

 

Multifunkcijske naprave Xerox se prav tako ponašajo s številnimi naprednimi funkcijami, med drugim z izjemno preciznim tiskanjem, učinkovitim rokovanjem s papirjem, napredno zaščito in priročnim zaslonom na dotik. Večnamenski laserski tiskalnik Xerox bo hitro postal vaš novi najljubši pametni pomočnik za vse delovne procese, saj ob vzpostavljeni WIFI povezavi omogoča enostaven prenos dokumentov iz računalnika na tiskalnik in obratno ter možnost hitrega mobilnega tiskanja.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.