Ugoden najem visokozmogljivega multifunkcijskega tiskalnika HP

Najem multifunkcijskega tiskalnika lahko močno poveča vašo produktivnost tako doma kot tudi v pisarni, saj boste imeli ves čas pri roki napravo, ki vam bo nudila vse kar potrebujete za brezhibno urejanje in vodenje vaše dokumentacije v papirni obliki. Najem tiskalnika je še posebej koristen za podjetja z velikimi dnevnimi potrebami po tiskanju, kopiranju in skeniranju dokumentov. Dnevno obiskovanje fotokopirnice je namreč izredno drago in časovno zamudno, po drugi strani pa nakup novega multifunkcijskega tiskalnika zahteva zelo veliko enkratno finančno investicijo. V takem primeru je najbolj elegantna rešitev najem multifunkcijskega tiskalnika, saj omogoča združitev vseh vaših potreb po upravljanju dokumentov v eno samo napravo na najbolj ugoden in produktiven način; in točno to vam nudimo v podjetju Bilban – hitro, priročno in kakovostno opravljanje pisarniških del s pomočjo ene same prvorazredne naprave najvišje kvalitete kot so npr. multifunkcijski laserski tiskalniki HP. Ves čas najema bomo za vzdrževanje in servis tiskalnika skrbeli mi, tako da bo vam ostalo le še visoko učinkovito opravljanje vašega dela.

 

Multifunkcijski laserski tiskalniki HP z najsodobnejšo tehnologijo

 

Multifunkcijski laserski tiskalniki HP so produkt enega izmed največjih svetovnih proizvajalcev tiskalnikov, zato se ponašajo z najbolj inovativno tehnologijo, ki vam bo omogočila izjemno hitro, kvalitetno in natančno kopiranje, tiskanje in skeniranje vaših dokumentov. Multifunkcijski laserski tiskalniki HP so idealni za tiskanje zelo velike količine dokumentov, saj so izjemno zmogljivi in lahko v zelo kratkem času natisnejo ogromno število dokumentov brez kakršnihkoli vmesnih prekinitev ali motenj. Odlikuje jih tudi izjemna kvaliteta tiska, kar je še posebej opazno pri besedilnih dokumentih, kjer so tiskana besedila še posebej ostra in natančno vidna. Zaradi uporabe napredne laserske tehnologije so vsi tiskani dokumenti popolnega izgleda brez kakršnihkoli madežev ali zamazanih delov besedila.

Multifunkcijski tiskalniki

 

Zaupanja vreden najem ali sevis tiskalnika po dostopni ceni

 

Naša izkušena ekipa podjetja Bilban vam nudi zanesljiv in kakovosten najem ter servis multifunkcijskih tiskalnikov najbolj priznanih svetovnih blagovnih znamk. Na vašo željo vam z veseljem pomagamo tudi pri svetovanju glede najboljšega multifunkcijskega tiskalnika, ki bo ustrezal vsem vašim delovnim nalogam, proračunu in drugim specifičnim željam. V našem širokem naboru večnamenskih naprav priznanih proizvajalcev, ki vključuje tudi vrhunske tiskalnike HP, bomo zagotovo našli idealen multifunkcijski tiskalnik za vas. Ob najemu ene izmed naših multifunkcijskih naprav vam pripada tudi redno vzdrževanje in morebiten servis tiskalnika. V primeru, da že imate svojo multifunkcijsko napravo, a je ta v okvari, pa vam nudimo tudi kakovosten in zanesljiv servis vašega tiskalnika.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.