PIŠKOTKI IN PRAVILA ZASEBNOSTI

 

Načeloma vse piškotke pri nas pojesta Gordi in Flip, kadar pa ne pa upoštevajte sledeče. 

 

Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za našo spletno stran. Varovanje vaše zasebnosti je za nas zelo pomembno. Tukaj boste našli podrobne informacije o ravnanju z vašimi podatki.

Kdo smo?

Naš spletni naslov je: https://bilban.si. Kontakt spletnega mesta je administrator spletne strani.

cookiemonster

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo?
Shranjevanje vstopnih podatkov
Našo spletno stran lahko obiščete, ne da bi nam posredovali kakršne koli podatke o sebi. Shranjeni bodo samo vstopni podatki, ki se bodo shranili v tako imenovanih log datotekah strežnika, kot so ime iskane datoteke, datum in čas iskanja, prenesena količina podatkov in zahtevani ponudnik. Omenjeni podatki so namenjeni izključno zagotavljanju nemotenega delovanja spletne strani in izboljšanju naše ponudbe. Z njimi se ne da ugotoviti vaše identitete.

Zbiranje in uporaba podatkov

Vaše osebne podatke bomo shranili v primeru, če nam jih boste poslali v okviru vašega naročila, ali če nas boste kontaktirali (na primer preko kontaktnega obrazca ali elektronske pošte). Shranili bomo samo podatke, ki jih boste vpisali v ustrezne obrazce. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili samo za izpolnitev vaših zahtev.

Spreminjanje in popravljanje podatkov in vaša pravica do ugovora
Pridržujemo si pravico do spremembe vašega imena in priimka ter elektronskega naslova in v primeru, če od vas dobimo dodatne podatke v skladu s pogodbo, vašega naziva, letnice rojstva in zaposlitve. Dopoljneni oziroma popravljeni seznam podatkov bomo uporabili za lastne reklamne namene, na primer za pošiljanje zanimivih ponudb in informacij o naših novih proizvodih po elektronski ali navadni pošti. Vaša pravica je, da lahko kadar koli ugovarjate shranjevanju in uporabi vaših osebnih podatkov. Pošljite sporočilo, kot je opisano v nadaljevanju.

Uporaba piškotkov
Da bi našo spletno stran naredili bolj privlačno in omogočili uporabo nekaterih funkcij, uporabljamo tako imenovane spletne piškotke. Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, se izbrišejo po koncu seje brskalnika, to je, ko zaprete brskalnik (tako imenovani sejni piškotki). Drugi piškotki, ki ostanejo na vašem računalniku, nam omogočajo, da ob ponovnem obisku naše spletne strani prepoznamo vaš brskalnik (trajne piškotke). Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite biti obveščeni, preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite v nastavitvah brskalnika. Če uporabe piškotkov, ki so del funkcionalnosti naše spletne strani ne sprejmete, bo delovanje morda omejeno.

Uporaba storitve Google Analytics
Naša spletna stran uporablja storitev Google Analytics, podjetja Google, Inc. (www.google.com), ki omogoča analizo obiskov naše spletne strani. Storitev uporablja tako imenovane piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku, in ki nam omogočajo analizo vašega obiska naše spletne strani. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi naše spletne strani, se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in se tam shranijo. Vsakemu računalniku in napravi, ki sta povezana z internetom, se dodeli IP naslov internetnega protokola. IP naslov se običajno dodeli v blokih za posamezne države in se pogosto uporabi za prepoznavanje države ter mesta, iz katerih se računalnik povezuje z internetom. Ker internet deluje samo, če spletna mesta uporabljajo IP naslove, imajo imetniki spletnih strani dostop do IP naslovov svojih obiskovalcev, ne glede na to, ali uporabljajo storitev Google Analytics ali ne. Google Analytics uporablja IP naslove, da lastnikom spletnih strani omogoči vpogled v podatke, iz katerih delov sveta prihajajo njihovi uporabniki. Z metodo, imenovano maskiranje IP-jev (metoda je aktivna na naši spletni strani), lahko lastniki spletnih strani, ki uporabljajo storitev Google Analytics, storitvi sporočijo, naj pri določanju geografske lokacije uporabi samo del IP naslova in ne celotnega IP-ja. Podjetje Google bo dobljene podatke uporabil za oceno vaše uporabe spletne strani, za pripravo poročil o spletni dejavnosti in za zagotavljanje drugih storitev, povezanih z uporabo spletne strani. IP naslovov, pridobljenih s storitvijo Google Analytics, Google ne bo združil s podatki, pridobljenih iz drugih aplikacij. Če ne želite, da se piškotki shranjujejo na vaš računalnik, lahko to določite v nastavitvah vašega brskalnika. Če uporabe piškotkov, ki so del funkcionalnosti naše spletne strani ne sprejmete, bo delovanje morda omejeno.
Za preprečitev nalaganja piškotkov Google Analytics si lahko prenesete dodatek za brskalnik: Vtičnik za preprečevanje nalaganja Google Analytics piškotkov

Shranjujemo podatke, posredovane preko vhodnih parametrov kontaktnega obrazca za kontakt skupaj z meta podatki o predloženih podatkih, vključno z žigom, naslovom izvornega IP in podatki o uporabljenem brskalniku uporabnika. Tudi tretje osebe lahko zbirajo nekatere informacije o obiskovalcih našega spletnega mesta. Na tej spletni strani trenutno uporabljamo Google Analytics.

Kontaktni obrazci
Spletna stran uporablja vtičnik Contact Form, kateri omogoča da lahko naši obiskovalci preko spletnega obrazca kontaktirajo z nami. Vaše posredovane informacije (Ime in priimek, telefon, emal naslov) se pošiljajo kot e-poštna sporočila na email naslov podjetja. Informacije so shranjene tudi v bazi podatkov na našem gostiteljskem strežniku.

Kako dolgo hranimo podatke?
Ne določamo določenega roka za shranjevanje podatkov, ker ga potrebujemo za nadaljnjo uporabo.

Če želite, da se vaše podatke odstranijo iz naše baze podatkov, se obrnite na nas. Odstranili jo bomo kadarkoli se pojavijo skrbi glede vaše zasebnosti.

Piškotki
Če pustite komentar na naši spletni strani, se lahko odločite, da shranite svoje ime, e-poštni naslov in spletno mesto v piškotkih. To so za vaše udobje, tako da vam ni treba ponovno izpolniti podrobnosti, ko zapustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če imate račun in se prijavite na to spletno mesto, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in je zavržen, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo tudi nastavili več piškotkov, da shranite podatke za prijavo in izbrane zaslone na zaslonu. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, možnosti piškotkov pa trajajo eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Kam pošiljamo vaše podatke?
Stran namensko ne posreduje podatke drugim, vendar na tej spletni strani uporabljamo nekaj vtičnikov WordPress, ki lahko posredujejo nekatere podatke, vključno z osebnimi podatki, vendar nad to iz naše strani nimamo vpliva.

Uporabljamo samo vtičnike in teme programa WordPress, ki jih hrani WordPress.org. Smernice WordPress.org jasno prepovedujejo sledenje uporabnikom brez njihovega izrecnega obveščenega soglasja.

Kakšne pravice imate nad vašimi podatki?
Če imate na tej spletni strani račun ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Pravica do dostopa in kontakt
Pravico imate do brezplačne informacije o vaših osebnih podatkih, shranjenih pri nas, kot tudi pravico, da se podatki popravijo, blokirajo ali izbrišejo. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z zbiranjem, obdelavo ali uporabo vaših osebnih podatkov v zvezi s popravljanjem, blokiranjem ali brisanjem vaših osebnih podatkov, preklica soglasja ali ugovor na določeno uporabo podatkov, vas prosimo, da nam to sporočite na naš elektronski naslov: administrator spletne strani

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.