30 LET IZKUŠENJ NA PODROČJU TISKANJA, PRODAJE, NAJEMA IN POPRAVILA NAPRAV

PRODAJA

Želite nov tiskalnik? Ki bo samo vaš? Za zmer? Potem smo mi pravi naslov za vas. Izbirate lahko med znamkami HP, Canon, Xerox in Epson. Povejte kakšne so vaše potrebe in pripravimo vam napravo s katero boste zadovoljili vaše delovanje. Z nami ne morte falit. Naj đema Bob Marley, naši tiskalniki ne bodo.

SERVIS

Jani, Vladimir, Jure in Mare vedo kako se stvari streže in vam tiskalnik popravijo še preden vi sploh veste da ima težave.

NAJEM

Vam je nakup tiskalnika prevelik strošek? Bi želeli optimalno napravo glede na vaše potrebe? Brez skrbi glede vzdrževanja, novih tonerjev, kartuš in ostalih drobnarij, ki jih tiskalnik potrebuje za delovanje? Ni problema. Za vas je pravi naslov Joc. Tip reeeeees ve kaj potrebujete in kako najti rešitev, da bo za vas najugodnejša.

nakup_vzdrzevanje

NAKUP Z VZDRŽEVANJEM

Si želite tiskalnik in nekoga, ki bo poskrbel za njegovo vzdrževanje. Imamo tudi to opcijo. Joc vam pripravi ponudbo za tiskalnik po meri, nato pa naša servis ekipa skrbi, da boste lahko le-tega (tiskalnik namreč) uporabljali in zlorabljali še dolgo dolgo časa.

VEČ INFORMACIJ

Smo najvišje certificirani partnerji znamk Xerox, Canon in HP.

Gold partner
Xerox XPPS