IT INFRASTRUKTURA IN OPTIMIZACIJA POSLOVNIH PROCESOV

REŠITVE
Integracija vsega. Naj vaši procesi delujejo kot eno. Od tiskanja do vaše domače strani.

IT INFRASTRUKTURA

Vsako resno podjetje potrebuje urejeno IT infrasturkturo in sklepamo, da ste resno podjetje, drugače ne bi bili na naši strani. Strežniki, usmerjevalniki, namizni in prenosni računalniki ter varnostne kopije podatkov. Načrtujemo, implemenitramo in vzdržujemo. Možen najem ali nakup. 

SVETOVANJE


Verjamemo, da ne veste, kaj točno potrebujete. V poplavi informacij, ki so na voljo, je to popolnoma razumljivo. In tukaj pridemo MI. Skupaj poiščemo optimalno rešitev za vaše podjetje. Mislite, da imate optimizirane procese? Verjemite nam, vedno so rezerve.

l

DOKUMENTNI SISTEMI IN REŠITVE

Zmanjšajte papirno poslovanje. Zakaj? Čeprav papir prenese vse, ne prenese vaših živcev, ki jih izgubljate, ko iščete stare dobavnice, račune in ostale dokumente, za katere ste že zdavnaj mislili da ste jih izgubili. Zakaj ne bi avtomatizirali procesov, ki jih opravljate dnevno? Dokumentni sistemi in sistemi za avtomatizacjo procesov so stvari, o katerih vemo veliko in zagotovo bomo našli rešitev oz. rešitve za vaše podjetje.

zakaj pa to sploh rabimo?

Veliko podjetij se sprašuje ravno to. ZAKAJ? Običajno je odgovor: “Mi to že imamo in ne rabimo.” Kmalu ugotovijo, da ne vedo sledečih stvari oz. se pojavijo sledeča vprašanja:

1. Kdo skrbi za našo domačo stran?

2. Kje so naša gesla za e-pošto?

3. Kje imamo licence za Windowse, saj smo morali sodelavki zamenjati računalnik?

4. BACKUP? Kaj je to backup? Saj imamo vse v Dropboxu in Google Drive-u in deluje.

5. …

6. …

7. …

99.  Word in Excel imata pa drugo licenco kot Windowsi?

100. Kako nastavimo geslo za wi-fi? Kdo je to delal do sedaj?

Da o vprašanjih glede procesov sploh ne govorimo.

IT OPREMA

Vse se začne tukaj. Prava izbira opreme vam lahko prihrani ogromno. Tako denarja, kot živcev. Skupaj bomo našli vam primerno opremo. Ne potrebujete najdražjih rešitev. Potrebujete tisto, kar ustreza vam in vašemu podjetju. 

DOKUMENTNI SISTEMI

Avtomatizirajte vsakodnevne mukotrpne procese. Pregledamo trenutno delovanje vaših procesov in vam najdemo optimalno rešitev. Zakaj bi še vedno ročno pošiljali ali potrjevali dobavnice ter jih dodajali v vaš informacijski sistem? Saj nismo leta 1995. 

VARNOSTNE KOPIJE

Tista zadeva, ki jo noben ne potrebuje, dokler jo ne potrebuje. Podatki o poslovanju so ključnega pomena in ne želite si, da bi jih izgubili. Dropbox in Google Drive niso backup pa naj vam rečejo kar hočejo. Ko zadeve “crknejo”, si želite čimprejšnje ponovne vzpostavitve delovanja in tukaj pravi sistemi za varnostne kopije pridejo do izraza. 

VARNOST

 

Skrbimo za varnost vašega podjetja. Od protivirusnih programov, do dostopa do dokumentov. Gesla, dostopi, nadzor nad spletno pošto, predvsem pa izobraževanje uporabnikov. V večini primerov spletnih napadov so šibki člen zaposleni v podjetjih in za njih pripravimo izobraževanja, nasvete in smernice. 

SPLETNE STRANI

 Vsako podjetj ali pa s.p.-jevec, ki kaj da nase mora imeti spletno stran. Da boste izpadli COOL na internetih in da vas bodo stranke lažje našle vam izdelamo spletno stran. Mogoče potrebujete spletno trgovino za prodajo svojih izdelkov? Ni problema, uredimo tudi to. Samo nekaj dražja bo kot običajna spletna stran.

sapu
vrztec_oz
arnez_si
ast_avto
fujitsu
hp_logo
lenovo
dell-logo
acronis

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.