Brezskrben najem printerja in prodaja tiskalnikov priznanih blagovnih znamk

V podjetju Bilban van nudimo tako nakup kot najem printerja, pri čemer lahko izbirate med napravami priznanih blagovnih znamk. Smo namreč najvišje certificirani partnerji blagovnih znamk HP, Canon in Xerox. Odločite se lahko za nakup ali najem printerja z lasersko ali ink jet tehnologijo tiskanja ter za tip naprave, kot je na primer tehnologija za črno belo ali barvno tiskanje. Izposoja in prodaja tiskalnikov se osredotoča na iskanje najbolj primernih rešitev za vaše potrebe po printanju, tako glede števila naprav, funkcionalnosti in dodatne opreme. Ne glede na to, ali se boste odločili za nakup ali najem printerja, lahko tehnologijo kombinirate z drugimi napravami, kot je multifunkcijska naprava in fotokopirni stroj. Na področju servisiranja in vzdrževanja naprav imamo več kot tridesetletne izkušnje, zato je v celoti poskrbljeno tudi za kakovosten in ažuren servis tiskalnika.

Brezskrben in stroškovno učinkovit najem printerja

najem tiskalnika

Če trenutno za vaše poslovanje in potrebe po tiskanju predstavlja nakup opreme prevelik finančni zalogaj, se lahko odločite za stroškovno učinkovit in brezskrben najem printerja v različnih modelih, ki so zasnovani tako za osnovno kot za profesionalno rabo v bolj obremenjenih delovnih okoljih. S pomočjo naših svetovalcev boste izbrali opremo, ki je najbolj optimalna za vaše potrebe. Že z izbiro paketa po meri boste privarčevali na stroških, saj boste plačali le tisto, kar potrebujete, na drugi strani pa je v mesečni najem tiskalnika zajeta tudi uporaba kartuš s tonerji ter servis tiskalnika oziroma vzdrževanje strojne in programske opreme. Cena paketa za najem printerja je odvisna tako od modela naprave, števila naprav in predhodno opravljene analize tiskanja v vašem podjetju. Če tiskate malo, tedaj boste tudi plačali manj.

Prodaja tiskalnikov priznanih blagovnih znamk

Prodaja tiskalnikov v našem podjetju je namenjena vsem, ki si želite novo opremo za tiskanje, ki bo povsem vaša. Izbirate lahko med različnimi priznanimi blagovnimi znamkami, kot je Epson, Canon, Xerox in HP. Prav tako lahko izbirate med osnovnimi črno belimi printerji ter opremo za barvno tiskanje. V vsakem primeru gre za tehnologijo, ki jo prilagodimo vašemu delovnemu okolju, zato da bo zadovoljila potrebe po hitrem tisku, produktivnosti, stroškovni učinkovitosti in hkrati nudila ekološke rešitve, pri čemer je pomembna tudi optimizacija tiska. Prodaja tiskalnikov v našem podjetju vam nudi tudi združitev nakupa z dolgoročnim vzdrževanjem, zato da vam ne bo potrebno najemati zunanjih izvajalcev. Vzdrževalna pogodba ob nakupu naprave zajema redne servise tiskalnika, s čimer si boste zagotovili dolgo življenjsko dobo opreme in brezhibno delovanje strojne in programske opreme.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.