Z multifunkcijskimi napravami in tiskalniki delo poteka veliko hitreje

Ko postane pisalna miza premajhna za vse naprave, ki jih pri delu uporabljamo, je čas za nakup multifunkcijske naprave. Tovrstne naprave združujejo skener (optični čitalec), tiskalnik (printer) in fotokopirni stroj. Med bolj priljubljenimi blagovnimi znamkami multifunkcijskih naprav so HP, Canon, Lexmark, Xerox in Philips. Nakup ali najem multifunkcijske naprave nas ne prikrajša za zmogljivosti vsake od naštetih naprav, ki jih združuje, pač pa delo postane bolj organizirano in delovna miza bolj funkcionalno opremljena.

Prednosti multifunkcijskih naprav prepričajo marsikoga

Multifunkcijska napravaMultifunkcijske naprave imajo številne prednosti, zato se zanje vse pogosteje odločajo različna podjetja, šole, pisarne, recepcije, laboratoriji in trgovine. So preproste za uporabo in imajo sprejemljivo ceno. Prav tako pa zavzamejo precej manj prostora, kot če bi imeli več različnih naprav v svoji pisarni. Preden pa se dokončno odločimo za nakup ali najem multifunkcijske naprave, je najprej potrebno dobro razmisliti, katere njene funkcije uporabljamo pri svojem delu. Za različna opravila, ki jih navadno opravimo s pomočjo tiskalnika ali skenerja, ne potrebujemo vseh funkcij, ki so na voljo. Na trgu je namreč velika ponudba multifunkcijskih tiskalnikov, ki hkrati tudi fotokopirajo in skenirajo, vendar lahko izberemo napravo, ki ima le možnost skeniranja in tiskanja, če drugih funkcij ne potrebujemo. Nekatere multifunkcijske naprave imajo še dodatno možnost pošiljanja in sprejemanja faxov, kar je v nekaterih poslovnih okoljih še vedno aktualno.

Multifunkcijski tiskalniki se med sabo lahko razlikujejo tudi po hitrosti črno-belega in barvnega tiskanja. Pred nakupom ali najemom multifunkcijske naprave moramo tako razmisliti, koliko nam pomeni hitrost tiskanja. Njihova hitrost se lahko razlikuje tudi od 10 do več kot 40 strani na minuto. Multifunkcijske naprave in tiskalniki lahko tiskajo eno- ali obojestransko. Povezujejo se lahko tudi z drugimi napravami, ki jih uporabljamo. Mogoče jih je prek USB kabla povezati z računalnikom oziroma z brezžično wi-fi povezavo, v samo napravo pa lahko vstavimo tudi spominsko kartico za lažje shranjevanje.

Kateri multifunkcijski tiskalnik naj izberem?

Multifunkcijske tiskalnike v osnovi delimo na brizgalne in laserske. Najpomembnejši razliki med njimi sta predvsem cena in hitrost tiskanja. Kateri multifunkcijski tiskalnik torej izbrati? Če običajno tiskamo fotografije in podobno, si omislimo brizgalni tiskalnik. Čeprav je cena barve pri teh tiskalnikih navadno nekoliko višja in je čas tiskanja daljši, imamo nad postopkom tiskanja ves čas kontrolo, pa tudi barve so bolj žive. Če pa tiskalnik potrebujemo le za občasno tiskanje različnih pisnih dokumentov, je priporočljivo izbrati črno-beli laserski tiskalnik, ki z eno kartušo natisne okoli 3000 strani. Barvni brizgalni tiskalnik z eno ali več kartušami (odvisno od modela) namreč natisne le okoli 1000 strani. Za več informacij o izbiri pravega multifunkcijske naprave in tiskalnika, ki bo izpolnil vaše želje in potrebe, nas lahko kontaktirate. Naša izkušena in prijazna ekipa je polna nasvetov, ki bodo razjasnili vse vaše nejasnosti.

Multifunkcijske naprave in tiskalniki

Multifunkcijski laserski tiskalniki visoke kakovosti

Tiskanje, fotokopiranje in skeniranje gre z multifunkcijskim laserskim tiskalnikom precej hitreje, kot da to počnete z vsako napravo posebej. Na ta način prihranite pri prostoru, kar je za nekatere velikega pomena, še posebej, če je delovni prostor omejen. V nasprotju z več tiskalniki in napravami je multifunkcijski laserski tiskalnik veliko lažje vzdrževati, kar pomeni dodaten prihranek stroškov. V primeru, da bi vaša multifunkcijska naprava potrebovala servisiranje, pa je na to pripravljena naša servis ekipa, ki reši prav vsako težavo, ki se pri uporabi lahko pojavi.

Naj se raje odločim za najem ali nakup multifunkcijske naprave?

V zadnjem desetletju se je uporaba spleta močno razširila, tako v poslovnem kot na osebnem področju. Njegova uporaba je tesno povezana s količino tiskanja, posamezniki in podjetja uporabljajo množico tiskalnikov za barvno in črno-belo tiskanje. Tudi cene tiskalnikov so se v primerjavi z njihovimi začetki, občutno znižale. Njihova nizka nabavna cena kar kliče k novim investicijam, te pa kasneje običajno povzročijo nepričakovan porast stroškov zaradi nakupov dragega potrošnega materiala. Logična posledica izračuna visokih stroškov tiskanja v podjetjih je varčevanje na tem področju. Najem multifunkcijskih naprav je odlična optimizacijska rešitev povsod, kjer želimo boljše izkoristke tiskalne tehnike, potenciala zaposlenih, časa in posledično tudi denarja.

Ob najemu multifunkcijske naprave le-to dostavimo prav do vašega podjetja, vas usposobimo za delovanje in pripravimo za takojšnjo uporabo. Namestimo in nastavimo tudi njihov zagon na računalnikih uporabnikov, zaposlene pa poučimo o učinkoviti uporabi novih sistemov tiskanja. V ceni najema je zajeto tudi vzdrževanje multifunkcijskih naprav in tiskalnikov, zagotovljeno je njihovo redno servisiranje, vsi rezervni deli in ves potrošni material. Storitev najema se običajno obračunava po dogovorjeni ceni izpisa, račune pa se izdaja na podlagi mesečnih popisov natisnjenih strani.

HP multifunkcijska naprava je le ena od mnogih odličnih rešitev pri nas

V naši ponudbi lahko najdete multifunkcijske naprave in tiskalnike različnih blagovnih znamk, kot so HP, Canon, Lexmark, Xerox in Philips. Veliko naših strank se odloča za HP multifunkcijske naprave, saj so znane po kvalitetnem in zanesljivem opravljanju svojih funkcij. Omogočajo hitro in enostavno uporabo, zato izvajanje različnih pisarniških opravil s tako multifunkcijsko napravo ni noben problem. Da bo uporaba zares uspešna, vas ob najemu HP multifunkcijskih naprav, naša ekipa nauči vseh trikov, kako takšno napravo uporabljati. Podjetje Bilban verjame v kakovost številnih multifunkcijskih naprav HP, kar dokazuje tudi dolgoletno pogodbeno partnerstvo s korporacijo HP. Smo tudi prejemniki številnih certifikatov in položaja zlatega partnerja, zato vam nudimo bogat nabor multifunkcijskih naprav HP in ostale opreme visoke kakovosti.Multifunkcijska naprava

Med katerimi multifunkcijskimi napravami in tiskalniki lahko izbiram?

Da se vaša pot do multifunkcijske naprave ali tiskalnika lahko prične, lahko na naši spletni strani izpolnite obrazec in poslali vam bomo ponudbo, ki bo prilagojena prav za vas. Naša ekipa tako preuči, kakšne so vaše želje in potrebe, da izbere pravo multifunkcijsko napravo, s katero boste popolnoma zadovoljni.

Kam po nasvet strokovnjakov?

Radi se pohvalimo, da smo v svetu multifunkcijskih naprav Chuck Norris, Martin Krpan in Batman skupaj. Od leta 1985, ko smo v Kranju odprli fotokopirnico, pa vse do danes, 35 let kasneje, smo postali zanesljiv partner priznanim korporacijam, kot so Canon, HP, Lexmark in Xerox. Za opremo, ki jo tako prodajamo kot oddajamo v najem, imamo vse možne certifikate, od XPPS do MPS. Na področju tiskanja, svojim strankam pomagamo prihraniti sredstva na dolgi rok, saj znamo izbrati pravo napravo in pravi način financiranja naprave za vsakogar in za različne potrebe podjetij. Pri odločitvi za pravi tiskalnik, vselej ponudimo napravo, ki bo dolgo služila in ne bo povzročala skritih stroškov. Za stranko izdelamo prilagojeno ponudbo, pri kateri upoštevamo število uporabnikov, število tiskanih strani na mesec in vse morebitne dodatne zahteve, kot so: omejitev tiskanja, skeniranje v mape, na e-poštne naslove in podobno. Poleg tega pa vam nudimo tudi svetovanje in pomoč pri urejanju dokumentnih sistemov.

Z avtomatizacijo vsakodnevnih procesov v podjetju lahko privarčujemo veliko časa, denarja in živcev. Naši strokovnjaki podrobno pregledajo trenutno delovanje procesov v vašem podjetju in poiščejo optimalno rešitev. Uredijo tudi vse zagate, povezane z varnostnimi kopijami pomembnih dokumentov ter poskrbijo za digitalno varnost vašega podjetja – od protivirusnih programov do dostopa do dokumentov. Poskrbijo za varnost gesel, dostopov in nadzor nad spletno pošto, predvsem pa se posvetijo kakovostnemu izobraževanju uporabnikov. V večini primerov spletnih napadov, so namreč šibki člen prav zaposleni v podjetjih, zato zanje pripravimo ustrezna izobraževanja, nasvete in smernice.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.