Multifunkcijski tiskalniki in namizni tiskalniki blagovnih znamk Canon, HP in Epson

V naši prodajni ponudbi so na voljo multifunkcijski tiskalniki priznanih blagovnih znamk, pri čemer smo certificirani partnerji in zastopniki znamk Xerox, Canon in HP. Na voljo so tudi zmogljivi Epson multifunkcijski tiskalniki. Za poslovne uporabnike nudimo najem večfunkcijske naprave, kar vam omogoča dolgoročno znižanje stroškov tiskanja. Izkušeno tehnično osebje vam bo pomagalo pri izbiri najbolj ustrezne tehnologije za vaše potrebe. Izberete lahko tudi pisarniški in namizni Canon tiskalnik v črno belem ali barvnem modelu ter zmogljivi fotokopirni stroj. Ne glede na to, ali se boste odločili za najem ali nakup opreme, vam nudimo ažurne servisne storitve in redna vzdrževalna dela.

Laserski in brizgalni multifunkcijski tiskalniki Epson

Pri celoviti storitvi najema lahko izbirate med opremo, kot so Epson laserski in brizgalni multifunkcijski tiskalniki, ki so namenjeni poslovni uporabi in zmorejo opravljati funkcije tiskanja, optičnega branja, fotokopiranja in pošiljanja faksa tudi v bolj obremenjenih delovnih okoljih. Epson barvni multifunkcijski tiskalniki so energetsko učinkoviti, nudijo nizke stroške lastništva in imajo vgrajena dodatna programska orodja za bolj produktivno delo. Pri izposoji plačujete fiksni mesečni pavšal, v katerega je lahko že zajeta določena količina izpisov ne glede na barvo, ali pa se odločite za možnost, da se mesečni obračun določi glede na število opravljenih izpisov.

Tiskalniki HP v prilagojeni ponudbi za naročnike  

Kot dolgoletni pogodbeni partnerji s korporacijo HP in prejemniki statusa zlatega partnerja s številnimi certifikati vam ponujamo širok asortima opreme priznane blagovne znamke. Med drugim so na voljo namizni tiskalniki HP, multifunkcijski tiskalniki, potrošni material, originalne kartuše s tonerji in drugo. Podjetjem ponujamo posebne VIP pogodbe, ki vam omogočajo ugodnosti za nakup tiskalnikov HP ter ugodnejše cene tonerjev in kartuš za naslednjih pet let po podpisu pogodbe. Ponudbo po meri oblikujemo glede na vaše potrebe po tiskanju, pri čemer upoštevamo tako število uporabnikov kot povprečno število natisnjenih strani na mesec ter druge zahteve.

Canon tiskalnik za najem ali nakup

V primeru, da se boste odločili, da boste najeli Canon tiskalnik, boste z mesečnim pavšalom imeli dober nadzor nad stroški, poleg tega pa boste izdatno privarčevali, saj je v paket po meri vključeno tudi redno vzdrževanje naprav ter uporaba kartuš. Z vzdrževanjem in nakupom kartuš ne boste imeli nobenih dodatnih skrbi. Enako velja tudi za opremo, kot so multifunkcijski tiskalniki. V primeru nakupa naprav pa se lahko odločite tudi za dodatno storitev, ki vam omogoča, da bo naše tehnično osebje skrbelo za vzdrževalna dela strojne in programske opreme. Z rednim servisiranjem boste tudi podaljšali življenjsko dobo tehnologije za tiskanje.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.