Najem barvnega tiskalnika in naprav, kot je fotokopirni stroj in multifunkcijski tiskalniki

V podjetju Bilban vam nudimo vso potrebno opremo za tiskanje, fotokopiranje in skeniranje, ki je povsem prilagojena vašemu delovnemu okolju, številu uporabnikov in financiranju. Nudimo tako nakup tiskalnih naprav kot mesečni najem barvnega tiskalnika večfunkcijske naprave in kopirnega stroja. Svetujemo tudi o najbolj ustrezni namestitvi opreme, še posebej, če gre za bolj obremenjena delovna mesta in večje število pisarn. Tako lahko najem barvnega tiskalnika kombinirate z izposojo večfunkcijske naprave, če potrebujete tudi fotokopiranje in skeniranje dokumentov. V vsakem primeru gre za po meri prilagojene pakete, pri čemer plačujete fiksen mesečni pavšal za uporabo opreme ter ceno za opravljene mesečne izpise.

Nakup in najem barvnega tiskalnika priznanih blagovnih znamk

Smo certificirani partnerji znamk Xerox, Canon in HP, pri čemer ponujamo tako nakup kot najem barvnega tiskalnika in namiznega pisarniškega printerja s črno belimi izpisi. Storitev najema barvnega tiskalnika za poslovne uporabnike vam omogoča znižanje stroškov tiskanja, saj je v fiksno ceno mesečnega pavšala vključeno tudi vse tisto, brez česar printerji ne bi mogli delovati. To so originalne kartuše s tonerji ter vzdrževalna dela s servisi, zato da se zagotovi optimalno delovanje opreme. Najem barvnega tiskalnika omogoča brezskrbno printanje, saj je za vse elemente poskrbljeno, sami morate poskrbeti le za nakup papirja.

najem fotokopirnega stroja

Zmogljiv barvni fotokopirni stroj za hitro kopiranje

Če v vaši pisarni na dnevni ravni ustvarite veliko število kopiranih dokumentov, tedaj je za večje obremenitve najbolj primeren barvni fotokopirni stroj, ki nudi precej hitrejše fotokopiranje kot večfunkcijske naprave. Prednost je tudi v tem, da samostoječi barvni fotokopirni stroj omogoča kopiranje in tiskanje dokumentov tako na A4 kot na A3 format papirja, ter skeniranje dokumentov. Nudimo vam izposojo barvnega fotokopirnega stroja blagovnih znamk Canon in Xerox z vzdrževalno pogodbo ter nakup kopirnega stroja znamke Xerox. V dodatni ponudbi nudimo tudi rešitve za centralizirano tiskanje, fotokopiranje in skeniranje z optimizacijo tiska in stroškov.

Epson multifunkcijski barvni laserski tiskalniki

Najem barvnega tiskalnika lahko nadgradite z izposojo ali nakupom naprave, kot so multifunkcijski barvni laserski tiskalniki, ki v eni napravi nudijo tiskanje, skeniranje, fotokopiranje in pošiljanje faksa. Za izposojo nudimo izjemno zmogljivo Epson večfunkcijsko napravo, ki ima celoten meni v slovenskem jeziku, omogoča samodejno obojestransko tiskanje ter porabi do 95 odstotkov manj energije kot konkurenčni multifunkcijski barvni laserski tiskalniki. Epson napravo odlikuje tudi PrecisionCore napredna tehnologija tiskalnih glav. Poslovnim uporabnikom nudimo tudi strojne in programske nadgradnje, v ceno izposoje za multifunkcijski barvni laserski tiskalnik pa je vključena vzdrževalna pogodba. Nudimo pa tudi ažurne servisne storitve.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.