Tiskalniki HP za najem – prilagojena rešitev za podjetja

V podjetju Bilban d.o.o. nudimo celovito storitev najema printerjev in multifunkcijskih naprav za poslovne uporabnike. Storitev je prilagojena po meri potreb vašega podjetja in omogoča občutno manjše stroške kopiranja in tiskanja. Poleg drugih priznanih blagovnih znamk so na voljo tudi zmogljivi namizni pisarniški tiskalniki HP v različnih modelih. Ker smo dokončali številna usposabljanja in že od leta 2011 pogodbeno sodelujemo s korporacijo HP, smo pridobili številne certifikate za delo s tiskalniki HP ter status zlatega partnerja. V Sloveniji smo eni izmed redkih ponudnikov s tem statusom, zato lahko tiskalnike HP ponudimo po ugodnejših cenah, če se boste odločili za nakup. Če se boste odločili za najem HP tiskalnika, pa vam lahko na podlagi najemne pogodbe ponudimo ugodne pakete, ki zajemajo ugodnejše cene tonerjev in kartuš, tako za črno belo kot za barvno tiskanje.

Najem HP tiskalnika s prilagojenim financiranjem

Po meri prilagojen najem HP tiskalnika za pravne osebe vam omogoča, da izberete način financiranja, ki bo najbolj ustrezal vašemu podjetju, ter napravo, ki bo zadovoljila vse potrebe glede funkcionalnosti. Namizni HP tiskalniki so na voljo tako v ink jet kot laser tehnologiji delovanja, izbirate pa lahko tudi med različnimi funkcijami. Najem HP tiskalnika ne vključuje le brezskrbne uporabe naprave, temveč tudi vse stroške, ki so povezani z brezhibnim delovanjem tehnologije. Tako bodo pisarniški HP tiskalniki redno vzdrževani in servisirani, v ceno pa so vključene tudi kartuše in tonerji. Za vas izdelamo ponudbo na ključ, kar pomeni, da pri oblikovanju paketa in cene upoštevamo vse dejavnike, kot je število uporabnikov, število natisnjenih strani na mesec in uporaba programske opreme. Tako boste plačali le tisto, kar zares potrebujete.

Vzdrževanje HP tiskalnikov vključeno v najemno pogodbo

Redno in strokovno vzdrževanje HP tiskalnikov je vključeno v ceno izposoje na podlagi vzdrževalne pogodbe. S tem se boste izognili številnim stroškom popravil okvar, ki lahko nastanejo kot posledica zanemarjanja vzdrževalnih del. Naša tehnična ekipa zelo dobro pozna delovanje tiskalnikov HP, zato bodo delo opravili v rekordno hitrem času. Vzdrževanje HP tiskalnikov zajema temeljit pregled in morebitna popravila tako v strojnem delu naprave kot pri programskih nastavitvah. Na začetku poskrbimo tudi za to, da so HP tiskalniki ustrezno nameščeni in da so povezani v omrežje ter z računalniki v vaših pisarnah. Tehnologijo za tiskanje dokumentov pa lahko dopolnite tudi z optičnimi čitalniki oziroma skenerji blagovne znamke HP, rezervnim in potrošnim materialom, ki ga potrebujete za printanje in kopiranje na vsakodnevni ravni, uničevalci dokumentov in drugo pisarniško opremo.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.