Stroškovno učinkovit najem tiskalnika blagovnih znamk Epson in Xerox

V podjetju Bilban nudimo stroškovno učinkovite in celovite rešitve opreme in tehnologije, ki jih skupaj v sodelovanju z vami prilagodimo vašim zahtevam in potrebam po tiskanju. Na voljo za nakup so Epson tiskalniki in multifunkcijske naprave, Xerox tiskalniki in multifunkcijske naprave ter vsa oprema preverjenih blagovnih znamk Canon in HP. Poleg namiznih pisarniških printerjev in večfunkcijskih naprav nudimo tudi fotokopirne stroje. Vso opremo za tiskanje pa lahko tudi najamete. Najem tiskalnika vam omogoča, da znižate stroške tiskanja s fiksnim mesečnim pavšalom, pri čemer je cena lahko določena do zakupljenega števila barvnih ali črno belih izpisov ali se odločite za plačilo glede na opravljene mesečne izpise, pri čemer je cena za barvno tiskanje nekoliko višja od cene za črno belo tiskanje. Najem tiskalnika vključuje vse storitve za brezhibno delovanje opreme, dokupiti morate le papir.

Najeti Epson tiskalniki so redno vzdrževani

Velika prednost, ki jo nudi najem tiskalnika, je tudi v tem, da vam ne bo potrebno skrbeti za vzdrževanje opreme, saj bomo za redna servisna opravila poskrbeli mi. Na področju servisiranja in vzdrževanja tiskalnih naprav imamo več kot tridesetletne izkušnje, naši tehniki pa so vseskozi na terenu po Sloveniji, zato vam lahko zagotovimo ažuren servis v roku osmih delovnih ur od prejema klica. Za najem tiskalnika so stroški vzdrževanja opreme že vključeni v mesečni pavšal, pri nakupu opreme, kot so Epson tiskalniki in printerji drugih blagovnih znamk, pa se lahko dodatno odločite za vzdrževalno pogodbo. Najem tiskalnika prav tako zajema vse servisne posege, originalne rezervne dele, če jih je potrebno zamenjati, ter kilometrino serviserjev po fiksni ceni izpisa. Enako velja tudi za najete multifunkcijske naprave in kopirne stroje.

Ink jet in laserski Xerox tiskalniki za poslovne uporabnike

Svetujemo vam pri izbiri opreme, tako da bo tehnologija s svojimi funkcijami zadovoljila vse vaše potrebe po tiskanju. Zato so na voljo tako laserski kot ink jet Xerox tiskalniki in printerji drugih blagovnih znamk, pri čemer lahko izbirate tudi med črno belim in barvnim printanjem ter med različnimi modeli naprav. Canon, Epson, HP in Xerox tiskalnike in multifunkcijske naprave lahko nadgradimo s programsko opremo po meri. Nudimo pa tudi osnovne in zmogljive dokumentne optične čitalnike omenjenih blagovnih znamk. Najem tiskalnika je namenjen le za pravne osebe, nakup pa lahko opravijo tudi fizične osebe. Poleg najema tiskalnika se lahko odločite tudi za dodatno ponudbo naprednih sistemskih rešitev za upravljanje s tiskom, kar je še posebej uporabno v večjih podjetjih, ki potrebujejo učinkovit nadzor nad stroški.

altalink-xerox

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.