Zmogljiv multifunkcijski tiskalnik na voljo za brezskrben najem ali ugoden nakup

Če poleg hitrega in kakovostnega printanja dokumentov potrebujete še funkciji fotokopiranja in skeniranja, je najbolje izbrati multifunkcijski tiskalnik, ki nudi vse funkcije v eni napravi. V podjetju Bilban nudimo multifunkcijske tiskalnike blagovnih znamk Epson, Canon, Xerox in HP. Z omenjenimi proizvajalci imamo vzpostavljena dolgoletna partnerstva, smo prejemniki različnih certifikatov ter že vrsto let s storitvami oskrbujemo velika slovenska podjetja, različne ustanove, šole in zavode. Nudimo vam tako nakup multifunkcijske naprave kot mesečni najem multifunkcijske naprave. Ne glede na to, za katero možnost se boste odločili, vam bomo pri izbiri svetovali in pripravili po meri prilagojeno ponudbo glede na vaše potrebe po tiskanju. Ponudba oziroma paket za multifunkcijski tiskalnik je prilagojena številu uporabnikov in številu tiskanih strani na mesečni ravni ter dodatnim zahtevam, kot je skeniranje v omrežne mape, na e-poštne naslove ter drugo.

Najem multifunkcijske naprave s paketi po meri

multifunkcijska naprava

Brezskrben najem multifunkcijske naprave vam omogoča izdatne prihranke, pri čemer boste s fiksno mesečno najemnino imeli tudi popoln nadzor nad stroški. V ceno za najeti multifunkcijski tiskalnik so namreč že vključeni stroški kartuš s tonerji in vzdrževanje strojne in programske opreme. Paketi po meri so prilagojeni specifičnim zahtevam vašega podjetja, tako glede želenega števila naprav, funkcionalnosti in modelov opreme ter izbrane blagovne znamke. Najem multifunkcijske naprave zajema fiksno ceno glede na predhodno opravljeno mesečno analizo količine tiskanja v podjetju, saj je od obremenitev odvisna tudi poraba kartuš in pogostost servisov. V primeru, da se multifunkcijski tiskalnik pokvari, lahko kadarkoli pokličete našo tehnično podporo, ki bo poskrbela za ažuren servis in popravilo opreme. Če boste potrebovali dodatne funkcije, poskrbimo tudi za strojne in programske nadgradnje po meri.

Nakup multifunkcijske naprave v različnih modelih in funkcionalnostih

Nudimo vam nakup multifunkcijske naprave z ink jet ali lasersko tehnologijo tiskanja in kopiranja dokumentov, pri čemer lahko izbirate med črno belim ali barvnim izpisovanjem črnila na papir. Multifunkcijski tiskalnik je na voljo v različnih modelih in blagovnih znamkah, zato se oprema med seboj razlikuje glede na hitrost printanja, formate papirja, kot je dodatek A3 formata k A4 formatu papirja, kapaciteto predala za papir ter glede funkcij, kot je obojestransko tiskanje in skeniranje. Zmogljiv multifunkcijski tiskalnik ponuja tudi različno programsko opremo, ki omogoča pošiljanje skeniranih dokumentov na mail ali v omrežno računalniško mapo, povezovanje z Wi-Fi in LAN omrežjem, zato da je mogoče upravljati s tehnologijo tudi iz drugih elektronskih naprav, ter vzpostavljanje povezav z operacijskimi računalniškimi sistemi. Multifunkcijski tiskalnik lahko dopolnite tudi z namiznimi printerji in kopirnimi stroji iz naše ponudbe.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.