Najem tiskalnika po ugodni ceni

Najem tiskalnika, fotokopirnega stroja ali multifunkcijske naprave običajno predstavlja manjši finančni zalogaj od nakupa tovrstne naprave. Slednjega se zavedamo tudi pri podjetju Bilban, zato svojim strankam ne nudimo zgolj ugodnega nakupa in rednega vzdrževanja pisarniških naprav, temveč tudi možnost izposoje. V zadnjem času pa se veliko kupcev za najem tiskalnika ne odloča le na podlagi finančnega vidika, temveč tudi povsem iz praktičnih razlogov. Če se namreč odločimo za najem laserskega tiskalnika, t. i. multifunkcijskega laserskega tiskalnika, fotokopirnega stroja in ostalih naprav privarčujemo tudi na času. Tako lahko čas, ki bi ga sicer zapravili za iskanje novih kartuš, rezervnih delov ali pa celo primernega vzdrževalca oz. servisa porabimo drugje.

Najem tiskalnika

V čem se razlikujejo navadni in multifunkcijski tiskalniki?

Pri podjetju Bilban se že vrsto let ukvarjamo s prodajo, najemom in servisom raznih pisarniških naprav. Mednje sodijo tako fotokopirni stroji, običajni tiskalniki, laserski tiskalniki ali pa celo multifunkcijske naprave, kot je denimo multifunkcijski laserski tiskalnik. Razlika med t. i. »navadnim« in laserskim tiskalnikom je v tehnologiji. Navadne tiskalnike pogosto označujemo za »brizgalne« tiskalnike: ker tu pogosto poudarjamo učinkovitost, se na trgu pojavljajo vedno novi, tj. ink tank tiskalniki. Medtem ko brizgalni tiskalnik predstavlja boljšo izbiro za domače okolje in tiskanje slikovnega gradiva, so laserski tiskalniki primernejši takrat, ko hitro potrebujemo večje količine besedila.

V čem je prednost multifunkcijskih laserskih tiskalnikov

Najem tiskalnikaPri podjetju Bilban nudimo tako nakup in reden servis, kot tudi najem tiskalnikov in drugih pisarniških naprav. Največji porast v zadnjem času opažamo pri najemu barvnih laserskih tiskalnikov, obenem pa na svoji priljubljenosti pridobivajo t. i. multifunkcijski laserski tiskalniki. Slednje svetujemo, ko si želimo izredno učinkovitega in hitrega tiskalnika, ki nam poleg navedenega nudi tudi dobro povezljivost; pri tem govorimo o ethernet priključkih, možnostih povezovanja na NFC, Wi-Fi in s cloud storitvami.

Zakaj bi se raje odločili za najem multifunkcijskega tiskalnika?

V primerjavi z nakupom se najem tiskalnika, tj. najem laserskega tiskalnika, t. i. multifunkcionalnega laserskega tiskalnika, najem barvnega laserskega tiskalnika itd., običajno ne zgolj bolje finančno izplača, temveč s seboj prinese tudi manj skrbi. Pri podjetju Bilban najem tiskalnika tako svetujemo vsem tistim, ki si želijo brezhibno delujoče najsodobnejše pisarniške tehnologije, s katero želijo imeti čim manj opravka. Prav ob odločitvi na najem tiskalnika svojim strankam najraje priporočamo najem laserskega tiskalnika oz. multifunkcijskega laserskega tiskalnika, saj je njegova učinkovitost tiskanja boljša in hitrejša od običajnega tiskalnika. S tovrstnimi multifunkcijskimi tiskalniki pa ne bomo zadovoljni zgolj v pisarni, temveč tudi v domačem okolju.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.