Nakup tiskalnikov vrhunske kakovosti

Nakup tiskalnikov se nam obrestuje takrat, ko imamo na voljo ustrezna sredstva, poleg tega pa nameravamo tiskalnik uporabljati dlje časa. Pri podjetju Bilban vam nudimo oboje, in sicer tako ugoden nakup tiskalnikov vrhunske kakovosti in različnimi tehnologijami tiskanja kot tudi najem pisarniških naprav. V svoji ponudbi imamo (laserske) tiskalnike priznanih znamk, kot so na primer HP, Xerox, Canon in Epson. Ob nakupu HP tiskalnika, denimo, pa ne poskrbimo zgolj za brezhibno stanje naprave ob nakupu, temveč tudi za morebiten servis in manjša popravila, saj naša ekipa takoj poskrbi za vnovično povrnitev tiskalnika v njegovo prvotno stanje.

Nakup tiskalnika

Prodaja laserskih tiskalnikov, brizgalnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav

V čem se omenjene naprave, tj. navadni brizgalni tiskalnih, laserski tiskalnik in multifunkcijska naprava, sploh razlikujejo? To vam znamo razložiti pri vsakršnem nakupu tiskalnika pri podjetju Bilban. Pri vseh naštetih napravah se je pred nakupom tiskalnika smotrno pozanimati o tehnologiji in učinkovitosti samega tiska, o čemer vam svetujemo mi. Nakup HP tiskalnika, ki je brizgalen, vedno pomeni tudi odločitev o vrsti in ceni kartuš. Pri podjetju Bilban v ta namen ob nakupu tiskalnika HP na kartuše kupcem nudimo tudi ugodne cene pri nakupu-le teh, prav tako pa imamo v ponudbi t. i. ink tank tiskalnike. Poleg slednjih pa veljamo za specialiste pri prodaji laserskih tiskalnikov.

Svetovanje pri prodaji laserskega printerja

Laserski tiskalniki oz. z drugim imenom laserski »printerji« se odlikujejo po svoji izredni zmogljivosti in učinkovitosti. Pro podjetju Bilban ob prodaji laserskega printerja vedno tudi svetujemo o njegovi ustrezni uporabi: laserski tiskalnik namreč pride do izraza takrat, ko v relativno kratkem času potrebujemo veliko število kopij. V kolikor rabimo tiskanje slikovnega gradiva, pa je bolje, da se odločimo za nakup tiskalnika na kartuše. Poleg nakupa tiskalnika – bodisi običajnega bodisi laserskega – nudimo tudi ugodne multifunkcijske naprave, vse pa je odvisno od stroškov, ki jih (ne) želijo stranke imeti.

Prodaja laserskega tiskalnika

Prodaja laserskega tiskalnika na ključ

Podjetje Bilban je med uporabniki tako priljubljeno zato, ker nudi t. i. nakup tiskalnikov na »ključ«. To pomeni, da vam pred samo prodajo laserskega printerja ali katerekoli druge naprave izdelamo individualno ponudbi, pri kateri ne upoštevamo zgolj vaših želja, temveč zlasti potrebe. Pri tem v ozir vzamemo število uporabnikov, tiskanih strani in nekatere ostale zahteve, kot na primer omejitev pri tiskanju, skeniranje na e-poštne naslove oz. v mape ipd. Nakup tako še nikoli ni bil preprostejši, saj na ta način strankam damo boljši pregled nad njihovimi dejanskimi potrebami, le-te pa se posledično lahko lažje odločijo za nakup tiskalnika po meri.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.