Fotokopirni stroji – najem za hitro in zanesljivo kopiranje dokumentov

Fotokopirni stroji so zelo priročne naprave, ki jih redno uporabljamo za hitro in učinkovito opravljanje različnih delovnih nalog. Osnovna naloga fotokopirnega stroja je karseda hitro in poceni kopiranje dokumentov, ki jih lahko reproduciramo v poljubni količini, zaradi česar je uporaba fotokopirnega stroja izjemnega pomena za učinkovito poslovanje podjetij, saj pospeši in izboljša sicer zelo zamudne delovne procese. S tehnološkim napredkom se tudi fotokopirni stroji ves čas razvijajo in tako dandanes poleg preprostega kopiranja dokumentov opravljajo še številne druge funkcije kot je barven in A3 tisk dokumentov. V podjetju Bilban se že 30 let izpopolnjujemo na področju fotokopirnih strojev, zaradi česar so v naši ponudbi le fotokopirni stroji najvišje kvalitete in zanesljivosti, ki bodo zagotovo ugodili vsem vašim zahtevam po kopiranju dokumentov. Mednje spadajo tudi barvni fotokopirni stroji Canon, ki vas bodo navdušili z njihovo učinkovitostjo, hitrostjo in funkcionalnostjo.

 

Inovativen in neverjetno zmogljiv barvni fotokopirni stroj Canon

 

Barvni fotokopirni strojBarvni fotokopirni stroj Canon vam bodo zaradi njegove izjemne kvalitete delovanja omogočil povečano učinkovitost in funkcionalnost pri delu. Zagotavlja visokokakovostne rezultate kopiranja, je zelo natančen in uporabniku prijazen, omogoča pa tudi okolju prijazno obojestransko tiskanje. Barvni fotokopirni stroji Canon so izredno priročni za uporabo in ne zahtevajo nobenega dodatnega tehničnega znanja. Vse kar rabimo narediti je prižgati stroj, vstaviti dokument in pritisniti ustrezen gumb, naprava pa bo samodejno izdelala naše željeno število kopij v poljubni velikosti. Za vse, ki si želite fotokopirni stroj, ki vas ne bo nikoli pustil na cedilu, je barvni fotokopirni stroj Canon zagotovo prava izbira. V podjetju BIlban lahko to trdimo z veliko gotovostjo, saj je Canon blagovna znamka, ki je z nami že od vsega začetka, zaradi česar imamo z upravljanjem, funkcionalnostjo in vzdrževanjem njihovih naprav neizmerno veliko izkušenj. V kolikor potrebujete različne velikosti kopiranih dokumentov, imamo na voljo tudi fotokopirne stroje Canon s funkcijo A3 tiska.

 

Poceni najem fotokopirnega stroja svetovno priznanih proizvajalcev

 

Nakup kakovostnega fotokopirnega stroja je lahko velika investicija, zato vam v podjetju BIlban nudimo cenovno dostopen najem fotokopirnih strojev najbolj priznanih svetovnih znamk. Najem fotokopirnega stroja vam bo omogočil kopiranje dokumentov takoj, ko jih boste potrebovali. Z najemom fotokopirnega stroja bo tako vaše delo potekalo povsem nemoteno. V kolikor iščete naprednejše naprave z več funkcijami, imamo za vas na voljo tudi najsodobnejše barvne fotokopirne stroje Canon z možnostjo A3 tiska, ki vam bodo nudili izjemno hitro kopiranje dokumentov različnih velikosti in osupljivo kvaliteto dvojnikov dokumentov.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.