Multifunkcijske naprave Canon – več kot le barvni fotokopirni stroj

Multifunkcijske naprave ponujajo izjemno praktično, učinkovito in ugodno rešitev za vse, ki se dnevno spopadate z upravljanjem večjega števila dokumentov, bodisi v domačem okolju ali pri poslovni administraciji. Slednja je lahko ob vodenju obsežne količine dokumentov še toliko bolj naporna in zahtevna, saj lahko od vas terja uporabo tudi štirih ali več naprav hkrati. Delovanje tolikšnega števila naprav seveda pomeni znatno večje stroške elektrike ter rednega vzdrževanja in servisiranja, kar je lahko stroškovno zelo potratno. Poleg tega vsaka od naprav potrebuje tudi svoj prostor. Vse te preglavice administrativnih del pa so lahko v trenutku odpravljene z nakupom ene same multifunkcijske naprave. Večopravilne naprave vam lahko namreč služijo kot fotokopirni stroj, tiskalnik, skener in faks v enem, glede na vaše potrebe pa so vam na voljo tudi dodatne priročne funkcije. Za najboljši nakup, ki bo zadovoljil vse vaše želje, vam svetujemo, da se odločite za napravo, katere izmed priznanih znamk preverjene kakovosti. Ena izmed njih je zagotovo Canon, vodilni svetovni proizvajalec tiskalnikov in fotokopirnih strojev, ki v svoji široki paleti naprav ponuja vse od običajnega črno-belega A4 tiska do naprednejših barvnih fotokopirnih strojev z opcijo A3 tiska.

 

Strokovna pomoč pri izbiri najboljše multifunkcijske naprave za vaše potrebe

 

Multifunkcijske naprave so ob vse večjih zahtevah po istočasnem opravljanju večih nalog hkrati v izjemnem porastu. V veliki množici možnosti je vse težje poiskati tisto, ki bo najbolj primerna za vaš obseg dela. V izogib zamudnemu brskanju po številnih spletnih straneh se lahko za najbolj enostaven in hiter izbor naprave obrnete kar na našo ekipo strokovnjakov, ki vam bo z veseljem pomagala poiskati najboljšo rešitev za vas. Tako boste z nakupom ene same kakovostne naprave prihranili čas, prostor in denar, obenem pa pridobili najbolj priročno, učinkovito in kvalitetno rešitev za vodenje vaših dokumentov.

Multifunkcijska naprava

 

Večnamenski fotokopirni stroji Canon, znani po svoji dolgotrajni kakovosti

 

Fotokopirni stroji podjetja Canon, ene izmed najbolj znanih svetovnih znamk tiskalnikov in fotokopirnih strojev, vas bodo navdušili s svojo vrhunsko kvaliteto, izjemno zmogljivostjo in široko funkcionalnostjo. Primerni tako za osebno kot za poslovno rabo vam bodo z zmožnostjo izvajanja nalog kar štirih naprav v eni omogočili hitro, kakovostno in tiho fotokopiranje, tiskanje, skeniranje in faksiranje dokumentov. Za zahtevnejše uporabnike je na voljo tudi možnost barvnega ali A3 tiska. Zagotovite si povsem preprosto in učinkovito vodenje vaših dokumentov, s katerim boste lahko optimizirali delovne procese in si močno olajšali vsakodnevno poslovanje.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.