Ugoden in zanesljiv najem tiskalnika ali multifunkcijske naprave HP

Za vse, ki si želite imeti tiskalnik vedno pri roki, obenem pa si ne želite imeti nobenih preglavic z vzdrževanjem vaše želene naprave, je najem tiskalnika enega izmed naših visokokvalitetnih tiskalnikov idealna rešitev, ki vam bo zagotovila najbolj ugoden tisk vaših želenih dokumentov brez kakršnihkoli dodatnih skrbi. Pri najemu naših odlično vzdrževanih tiskalnikov boste vsekakor prihranili, saj nudimo cenovno dostopen najem, ki ne zahteva nobene večje začetne investicije, prav tako pa bomo ves čas najema namesto vas skrbeli tudi za menjavo tonerjev in kartuš. Ob morebitnih motnjah pri delovanju bomo uredili tudi hiter servis tiskalnika. Ker je vaše zadovoljstvo za nas na prvem mestu, imamo na voljo le naprave najboljše kakovosti, kot so na primer tiskalniki in multifunkcijske naprave HP, ki vas bodo navdušile s svojimi številnimi izjemnimi funkcijami in vrhunsko kvaliteto tiska. V naši pestri ponudbi vam bomo z veseljem pomagali poiskati idealen tiskalnik oziroma multifunkcijsko napravo, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe.

 

Tiskalniki in multifunkcijske naprave HP za tisk izjemne kakovosti

 

V kolikor se odločite za najem enega izmed tiskalnikov svetovno priznanega proizvajalca informacijske tehnologije HP, boste zagotovo več kot navdušeni nad njihovo zmogljivostjo, učinkovitostjo in zanesljivostjo. Inovativni tiskalniki HP vam tako nudijo vse, kar potrebujete za hiter in kvaliteten tisk dokumentov po vaših željah. V primeru, da si želite tudi možnost dodatnih funkcij, ki vam bodo olajšale upravljanje vaših dokumentov, pa so brez dvoma prava izbira multifunkcijske naprave HP, ki vam bodo obenem omogočile tiskanje, kopiranje, skreniranje in faksiranje vaših dokumentov.

 

Najem tiskalnika HP – nizka cena, reden servis, veliko zadovoljstvo

 

hp tiskalnik

V podjetju Bilban vam nudimo ugoden najem tiskalnika HP prvorazredne kakovosti, pri čemer vam bo naša ekipa strokovnjakov z več kot 30 let izkušenj na področju vzdrževanja naprav nudila podporo pri vsakem koraku – od izbire optimalne naprave za vaše potrebe in vzpostavitve nove naprave, do rednega vzdrževanja in morebitnega servisa tiskalnika ob pojavu kakršnihkoli težav

pri delovanju. Vse to vam je na voljo brez velikega finančnega vložka, ki bi ga od vas zahteval nakup povsem nove naprave. Poleg tega je ena izmed odličnih prednosti najema tiskalnika tudi ta, da lahko ob potencialnemu povečanju zahtev pri poslovanju z vašimi dokumenti trenutni tiskalnik zlahka zamenjate za novega, ki bo bolj ustrezal vašim novim potrebam. Na voljo imamo namreč raznolik izbor tiskalnikov in multifuncijskih naprav HP tako za osnovne kot za bolj napredne uporabnike, ki vam bodo omogočili optimalno upravljanje vaših dokumentov.

DELOVNI ČAS

Ponedeljek – Četrtek: 7:00 – 15:30
Petek: 7:00 – 13:00
Sobota, Nedelja, Prazniki: Zaprto

Bilban d.o.o.

Poslovna cona A 10, 4208 Šenčur
ID za DDV: SI 32639775
Matična številka: 5314453000

KONTAKTNI PODATKI

Tel: +(386) 4 281 5000

 Fax: +(386) 4 281 5050

 info@bilban.si

Designed by Bilban d.o.o.